Herkese İyi Günler
Bilecik’te bulunan Sofita Bej Mermer Maden sahamızda yüksek miktarda kesime hazır doğal taş molozu bulunmaktadır. Sahada hem bloklanmış taşlar hem de moloz halinde üretime uygun rezerv mevcuttur. Yapılan deneme kesimlerinde taşın este ve plaka kesiminde sorunsuz sonuç verdiği görülmüştür.
Hedefimiz, sahanın içerisine üretim ve kesim tesisi kurarak taşın katma değerli şekilde işlenmesini sağlamaktır.
Bu kapsamda;
Doğal taş / mermer sektöründe tecrübeli,
Tesis yatırımı yapabilecek finansal güce sahip,
İç piyasa satış ağı ve müşteri portföyü bulunan,
Üretim ve pazarlama süreçlerini yönetebilecek,
Uzun vadeli iş ortaklığı düşünen yatırımcı veya ortak arayışımız bulunmaktadır.
Sahada ciddi üretim potansiyeli mevcut olup, doğru yatırım ve organizasyon ile yüksek kapasitede üretim yapılabilecek durumdadır.
Detaylı bilgi ve saha görüşmesi için iletişime geçebilirsiniz.
Iletişim : Çağatay Kara 0546 824 85 32
Bilecik’te bulunan Sofita Bej Mermer Maden sahamızda yüksek miktarda kesime hazır doğal taş molozu bulunmaktadır. Sahada hem bloklanmış taşlar hem de moloz halinde üretime uygun rezerv mevcuttur. Yapılan deneme kesimlerinde taşın este ve plaka kesiminde sorunsuz sonuç verdiği görülmüştür.
Hedefimiz, sahanın içerisine üretim ve kesim tesisi kurarak taşın katma değerli şekilde işlenmesini sağlamaktır.
Bu kapsamda;
Doğal taş / mermer sektöründe tecrübeli,
Tesis yatırımı yapabilecek finansal güce sahip,
İç piyasa satış ağı ve müşteri portföyü bulunan,
Üretim ve pazarlama süreçlerini yönetebilecek,
Uzun vadeli iş ortaklığı düşünen yatırımcı veya ortak arayışımız bulunmaktadır.
Sahada ciddi üretim potansiyeli mevcut olup, doğru yatırım ve organizasyon ile yüksek kapasitede üretim yapılabilecek durumdadır.
Detaylı bilgi ve saha görüşmesi için iletişime geçebilirsiniz.
Iletişim : Çağatay Kara 0546 824 85 32