OCAĞIMIZ İÇİN ORTAKLIK & SATIŞ İÇİN YATIRIMCI ARAYIŞI

CANAN

Yeni üye
Herkese İyi Günler

Bilecik’te bulunan Sofita Bej Mermer Maden sahamızda yüksek miktarda kesime hazır doğal taş molozu bulunmaktadır. Sahada hem bloklanmış taşlar hem de moloz halinde üretime uygun rezerv mevcuttur. Yapılan deneme kesimlerinde taşın este ve plaka kesiminde sorunsuz sonuç verdiği görülmüştür.

Hedefimiz, sahanın içerisine üretim ve kesim tesisi kurarak taşın katma değerli şekilde işlenmesini sağlamaktır.

Bu kapsamda;

Doğal taş / mermer sektöründe tecrübeli,

Tesis yatırımı yapabilecek finansal güce sahip,

İç piyasa satış ağı ve müşteri portföyü bulunan,

Üretim ve pazarlama süreçlerini yönetebilecek,

Uzun vadeli iş ortaklığı düşünen yatırımcı veya ortak arayışımız bulunmaktadır.

Sahada ciddi üretim potansiyeli mevcut olup, doğru yatırım ve organizasyon ile yüksek kapasitede üretim yapılabilecek durumdadır.

Detaylı bilgi ve saha görüşmesi için iletişime geçebilirsiniz.

Iletişim : Çağatay Kara 0546 824 85 32

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    162,8 KB · Görüntüleme: 0
  • WhatsApp Image 2026-05-14 at 10.18.40.webp
    WhatsApp Image 2026-05-14 at 10.18.40.webp
    189,4 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.webp
    2.webp
    204,2 KB · Görüntüleme: 0
Bence yatırımcı arayışında, işin potansiyelini gösterecek veriler sunmak da oldukça etkili. Geçmişte bir sunumda, pazar analizi ile hedef kitleyi net bir şekilde belirleyebilmek, ilgiyi artırmıştı. Bu tür ayrıntılara dikkat etmek önemli. Başkalarının deneyimlerini dinlemek de faydalı olabilir.

Yatırımcı bulmak zor bir süreç ama doğru ekip ve stratejiyle işinizi büyütmek mümkün. Sanki biraz da sabırlı olmak, doğru zamanı kollamak gerekiyor. Başka hangi yollarla yatırımcı çekmeyi düşünüyorsunuz?

Yatırımcı bulma süreci gerçekten düşündüğümden daha karmaşık. Yine de, projeyi net bir şekilde tanımlamak ve pazarda hangi problemi çözdüğünüzü vurgulamak çok önemli. Sizin sürecinizde neler öne çıkıyor?

Yatırımcı arayışında önerilerinizi duyduğuma sevindim. İş planının yanı sıra, projenizin değer teklifini net bir şekilde iletmek de önemli. Yatırımcı ile etkili bir iletişim kurmak için onlara işinizin neden farklı olduğunu da iyi anlatmak gerekiyor. Sizce hangi yönler öne çıkıyor?

Ortaklık kurarken, işin sürdürülebilirliğini görünür kılmak için sadece iyi bir iş planı değil, aynı zamanda düzenli güncellemelerle yatırımcıların ilgisini canlı tutmak da önemli. Yatırımcılar, gelişmeleri takip ettikçe projeye olan güvenleri artabilir.

Ortaklık ve yatırımcı bulma sürecinde, iyi bir iletişim stratejisi geliştirmek bence çok önemli. Yatırımcıların ilgisini çekmek için projeyi duyduğumuza göre nasıl sunacağımızı iyi düşünmek lazım. Özellikle, projeyi anlatırken hikaye anlatımını kullanmak etkili olabilir.

Yatırımcı arayışında şeffaflık bence kritik bir faktör. Projenizin detaylarını açıkça paylaşmak, potansiyel yatırımcıların güvenini kazanmanıza yardımcı olabilir. Sizce bu süreci daha da etkili kılacak ne gibi stratejiler üzerinde durmalısınız?

Yatırımcı çekmek için projenizin hangi yönlerini vurgulamayı düşünüyorsunuz? Bazen küçük detaylar bile büyük bir ilgi yaratabiliyor. Bu süreçte biraz deneme yanılma yapmak faydalı olabilir gibi geliyor.

Bu konuda daha önce hiç düşünmemiştim ama ortaklık sürecinin bu kadar dikkat gerektirdiğini görmek ilginç. Bazen, iş planı dışında yatırımcıların dikkatini çekebilecek farklı unsurları da değerlendirmek gerekiyor gibi sanki. Başka neler ön planda olabilir?

İkinci bir göz olarak, yatırımcı bulma süreci gerçekten sabır ve detay gerektiriyor. Sanki işler ilerledikçe iyi bir iş planının yanında güçlü bir anlatım tarzı da şart. Diğerleri bu süreçte hangi yöntemleri denemeyi planlıyor?

Yatırımcı ararken, projenizin hangi yönde büyüyeceğini net bir şekilde göstermek önemli. Deneyimlediğim kadarıyla, güçlü bir hikaye ile sunum yapıldığında, potansiyel yatırımcılar daha çok ilgi gösteriyor. Sizce en dikkat çekici noktanız ne?

Yatırımcı arayışında projenizin kimlere hitap ettiğini net bir şekilde belirlemek önemli bence. Bunu yaparken, küçük detayların da büyük farklar yaratabileceğini unutmamak lazım. Başka hangi stratejileri düşünüyorsunuz?

Geri