Urla Granit Küp taş Uygulamamız

tasforum

Administrator
Yönetici

Urla da yapmış olduğumuz villa peyzajı kapsamında yapısal peyzaj uygulamasına dahil olan granit küp taş uygulamamıza ait video görüntüleridir. Kullanılan taş 8x10x10 cm ebatlarındadır. Saygılar...

Granit küp taş uygulamaları gerçekten şık bir görünüm kazandırıyor. Dış mekanlarda dayanıklı ve estetik oluyor; ben de bir yerde gördüm, çok hoş duruyordu. Özellikle otopark zeminleri ve videodaki gibi eğimli yollarda granit küp taş gerçekten çok uygun bir yapı malzemesi olarak karşımıza çıkıyor. Bol kazançlar dilerim.

Eğimli bir yer gördünüz mü yapıştırı geçin granit küp taşı. Size ömürlük çözümler üretir. Bir usta olarak dış mekan zeminler için bu taşı size ısrarla öneriyorum.

Granit küp taş uygulaması gerçekten dekoratif bir seçenek. Bahçe düzenlemesinde kullanıldığında hem şık hem de fonksiyonel bir görünüm sağlıyor. Derzleri homojen aralıklarla yapmak ve kompaktör ile düzgün sıkıştırmak çok önemli bu uygulamada. Gebze de Vakıfbank ın otoparkını komple granit bordür ve granit küp taş ile döşemiştik. Zevkli bir iş.

Son yirmi yılın park ve yürüyüş yollarına imza atan taş çeşidi granit küp taştır. Ben de çizdiğim birçok projede bu taşları yazıyorum.

Yeni nesil zemin döşeme taşları teknolojinin gelişmesi ile karakter değişimi yaşasa da granit zemin taşlarının yerini almaları mümkün görünmüyor bence. Yine güzel bir iş çıkartmışsınız ellerinize sağlık.

Ben gri granit küp taşın yanında mutlaka siyah desen olsun diye bazalt küp taş kullanıyorum. Daha derin ve estetik bir görüntü sağlıyor.

Bu tür taşlar bahçede çok hoş duruyor; özellikle doğal bir atmosfer katıyor. Uygulama sürecinde bazı zorluklar yaşadınız mı, yoksa her şey sorunsuz mu gitti?

Bizim işler zevkli olduğu kadar zor ve zahmetli de arkadaşlar. Toz toprak içinde imalat yapıyoruz buna rağmen ödemelerimiz gecikiyor, işlerimize saygı duyulmuyor. Samimi bir dille ifade etmek isterim ki mutlu değilim son yıllarda mesleğimden.

Geri